„Prototípus, termék-, technológia-és szolgáltatásfejlesztés” projekt keretében megvalósult pályázat a High Care Cosmetics Kft-nél

Az Európai Unió és a Magyar Kormány finanszírozásával a
HIGH CARE COSMETICS HUNGARIA Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
a Széchenyi 2020 program keretében elnyert GINOP-2.1.7-15 kódszámú projekthez kapcsolódóan  18,45 millió forint összegű, vissza nem térítendő támogatásban részesült.

  • A projekt azonosító száma: GINOP-2.1.7-15-2016-00662
  • A projekt címe: „Kétszintű stepp dobogó sporteszköz prototípus fejlesztése”
  • A támogatás intenzitása a projekt elszámolható összköltségének 60,85 %-a.
  • A projekt kezdete: 2018. 03.01.
  • A projekt befejezése: 2019. 09.30.

A projekt tartalmának rövid bemutatása:
A pályázat keretében a cég – a használati mintaoltalommal és ipari mintaoltalommal rendelkező – kétszintű stepp dobogó prototípus legyártásának megvalósítását, valamint a prototípus tesztelésének eredményeként a végleges prototípus kialakítását vállalta. A cég saját tulajdonban fitness központot üzemeltet, így ehhez minden szakmai háttere adott. A projekt során jelentős technológiai fejlesztés valósul meg, hiszen az eszköz jelentős újdonság tartalommal bír a sporteszközök piacán.  Olyan szabadalmaztatott termék megvalósítása történik meg, amely szellemileg hozzáadott értéket tartalmaz, hiszen több é gyakorlati tapasztalatát követően került kidolgozásra.
Az eszköz használati mintaoltalom és ipari mintaoltalom szerinti megoldásával a prototípus megvalósításával a cél egy egyszerű, gazdaságos és több nehézségi fokozatú gyakorlatsor elvégzésére alkalmas, praktikus sporteszköz megalkotása volt. A projekt keretén belül teljesen új sporteszköz prototípusának megvalósulása történt meg. A szabadalom részletesen kitér az eszköz egyediségére, felhasználhatóságának sokszínűségére, magában hordozva ennek a későbbiek során tervezett piacra kerülését és a bevezetés sikerességét.

A pályázat tárgyát képező „Kétszintű stepp dobogó” a pályázatban megfogalmazott és vállalt feladatoknak megfelelően, azonos tartalommal megvalósult.

Műszaki dokumentációk

Térképtér