Újabb díjazott a High Care “csapatában”

Újabb díjazott a High Care “csapatában”

A Budapest, III. kerületi High Care Center (Óbuda) munkájának méltó elismeréseként a Szalon tulajdonosai: Farkas Melinda és Buday Bence 2018. február 1-jén, a Magyar Franchise Szövetség Díjkiosztó Gáláján átvehette “AZ ÉV FIATAL SIKERES FRANCHISE ÁTVEVŐJE” díjat.

Farkas Melinda tulajdonos már kezdő kozmetikusként kapcsolatba került a High Care®-rel. Kozmetikusi pályafutását a Budapest, Bécsi úti High Care Centerben kezdte alkalmazottként. Megismerte cégünk termékeit, megtanulta kezelési eljárásainkat. 2010-ben, párjával, Buday Bencével úgy döntöttek, hogy a vállalkozók rögös, de szabad útjára lépnek.  „Titanilla Szépségszalon” néven megnyitották saját üzletüket, ahol szintén a Weyergans High Care Cosmetics termékeivel kezdtek dolgozni. 2013. április 2-án „a High Care megtisztelő bizalmát megköszönve” határoztak úgy, hogy az akkor már közel 15 éve sikeresen működő kozmetikai franchise rendszer „legfiatalabb tagjaként” csatlakoznak hálózatunkhoz.

Egy franchise hálózat előnyei azonban mit sem érnek, ha a franchise átvevő nem nyitott az újdonságokra. Az óbudai High Care Center az utóbbi években óriási fejlesztéseket valósított meg. Ma már a High Care teljes gépparkjával rendelkezik az üzlet. Továbbra is nagy érdeklődéssel fogadják az új termékeket, eljárásokat, hogy azt bemutathassák vendégeiknek. 2017. különösen bővelkedett újdonságokban. A magyarországi High Care 25. jubileumi évében szó szerint „újdonság-bomba” robbant az arc-és testkozmetika termékek és az innovatív eljárások terén. Az üzlet fiatalos lendülettel, mohón vágott bele legújabb a magasnyomású oxigénterápiát alkalmazó plazma kezelésekbe, valamint az új vákuumkezelés, a Popo Tuning alkalmazásába, mely 2017-es év két világhírű kozmetikai innovációjának számít.

Franchise Átadóként nagyon fontosnak tartjuk, hogy minél több fiatal Franchise Átvevőnk legyen, akik fiatalos lendületükkel, szakmai tudásukkal hozzájárulnak a franchise-hálózat fejlődéséhez és az országos márka építéséhez.