Új! Testápoló 40 év feletti nők számára

Új! Testápoló 40 év feletti nők számára

ENRICHED BODY BALM – ez a testápoló a High Care széleskörű anti-aging repertoárjának része, magas hatóanyag tartalma miatt érett bőrre ajánljuk, 40 év feletti hölgyek számára (különösképpen menopauza idején). Krémes textúrájú ápoló krém, könnyen eloszlatható a bőrön, és hamar beszívódik. Magas minőségű hatóanyagai a bőr védő rétegén áthatolva fejtik ki hatásukat: már néhány használat után a bőr érezhetően tápláltabb, feszesebb.

Az articsóka kivonat segítségével – különösen a menopauza idején – megelőzhetjük a kiszáradást és a ráncok mélyedését. Lassítja a kollagén csökkenését a bőrben, ezáltal megőrizhetjük rugalmasságát. A fekete üröm kivonat fokozza a vérkeringést, gyógyító hatásának köszönhetően egészségessé, ragyogóvá teszi a bőrt.

Az Enriched Body Balm fokozza a DHEA hormon termelődését, melynek hiánya felelős a bőr öregedéséért, így feszesebb bőrt eredményez. Ezt a hatást a yam gyökér kivonatnak köszönhetjük, melyet a “fiatalság forrásának” is neveznek. Az argánolaj szintén a sejtek öregedése ellen dolgozik.

Hogyan használjuk?

Mindennapos használata javasolt. Zuhanyzás után gyengéden masszírozzuk a bőrbe. Gyorsan felszívódik és nem hagy zsíros nyomot.

További ápolás

Annak érdekében, hogy a hatóanyagok a bőr mély rétegeibe juthassanak, Body Peeling használata ajánlott. Még erőteljesebb feszesítő hatást érhetünk el Alpha Mousse használatával.

További érvek

  • feszesítés a yam gyökér és az articsóka egyedi kombinációjával,
  • erősíti a bőr védőrétegét és rugalmassá tesz,
  • hidratál, tápanyaggal lát el,
  • minden bőrtípusra,
  • gyorsan felszívódik,
  • elegáns, szenvedélyes illat.