PLASZTIKA HELYETT VÁKUUMMASSZÁZS

PLASZTIKA HELYETT VÁKUUMMASSZÁZS

A High Care® szakemberei az évezredek óta ismert köpölyözési technikát fejlesztették tovább orvosi és kozmetikai szempontok alapján. Így született meg az

SPM  vákuummasszázs, mely az arc- és testkezelésekben egy örök lasszikusnak számít. Az eljárás lényege, hogy üvegpisztolyok segítségével és speciális masszázsmozdulatokkal segítik elszállítani a méreganyagokat melyek a bőr petyhüdtségét, a ráncokat, a pattanásokat okozzák.

Szuper finom, szuper feszes
A szeptemberi bőrregeneráló kezelések közül az egyik legjobb kezelésük az SPM vákuummasszázs gyümölcssavas maszkkal, algapakolással, melyben a High Care® legújabb hatóanyagai kaptak fontos szerepet. A több lépcsős kezelés itt is alapos tisztítással kezdődik. A lágy peelingezést követi az SPM vákuummasszázs az értékes kollagén tartalmú zselékkel, majd a legújabb bőrfiatalító, enyhén hámlasztó Charming maszk és az algás oxigénpakolás teszi fel a koronát a másfél órás kezelésre. Garantált eredmény, csúcs kényeztetés, amit kapunk.

Milyen problémákra ajánlják a vákuumot?

 • Az arc és test bőrének feszesítésére.
 • A szem alatti duzzanatokra, sötét karikákra.
 • Ráncokra, striákra, hegekre.
 • Zsírpárnák kezelésére.
 • Pattanásos, mitesszeres bőr kezelésére.
  FIGYELEM!
  A High Care® franchise üzletei – mindaddig, amíg ezt a kormány el nem rendeli - saját hatáskörben döntenek kozmetikai üzletük átmeneti bezárásáról.

  A High Care® cég online kereskedelmi tevékenysége (árurendelés) zavartalanul működik.
  Szakmai webáruház elérhetősége: nagyker.highcare.hu
  Fogyasztói webáruházunk elérhetősége: highcareexkluziv.com