HIGH CARE NAPOK

OKTÓBER 11-17.

20% KEDVEZMÉNY

High Care arckezelések

Őszi arckezelési kúrák

TELJES ARCFIATALÍTÓ KÚRA

Tisztítunk, hámlasztunk, csiszolunk, feltöltünk, ránctalanítunk

3 hét alatt 3 fantasztikus kezelést végzünk el. Az első kezelésnél a bőr kitisztítására koncentrálunk. Megszabadítjuk biztonságosan a bőrfelszínt a szigetelő megvastagodott bőrrétegtől, a bedugult komedóktól. Beindítjuk a bőr önmegújító, öngyógyító mechanizmusát.
Az „arctisztító nagykezelést” követi  két  „gyümölcssavas bőrmegújító hámlasztó kezelés”. A Lift & Peel multiefect kezelés mindenki számára ajánljuk. Nem csupán hámlasztunk, hanem hatékonyan hidratálunk, ránctalanítunk is, halványítjuk az arcon a kellemetlen pigment foltokat és egyenletesebbé tesszük az aknés bőrt.

Kinek ajánljuk a High Care 3 alkalmas arcfiatalító kúráját?

Minden korosztálynak, férfi vendégeink számra is. Az arcbőr kitisztítására, ráncaink, a napsugárzás okozta bőrszárazság csökkentésére mindenkinek szüksége van. A fiatal vendégeink számára pedig az akne problémák miatt javasoljuk.

Jár-e bár milyen kellemetlenséggel az arckezelés?

Nem. Ami fontos, hogy a szoláriumozás a kúra alatt tilos! A High Care kozmetikusa pontos tájékoztatást ad majd a házi ápolásról.

Az arcfiatalító kúra ára

92 500.-

3 alkalom, hetente 1 kezelés

PLAZMA KÚRA EXTRÁKKAL

Peptideket, vitaminokat, őssejtet porlasztunk

3 alkalmas intenzív High Care arcfiatalító, arcránctalanító, arcfeszesítő kúra érett bőrű vendégeink számára.

Az első arckezelés egy őszi arctisztító nagykezelés, mely során megszabadítjuk „lélegzethez” juttatjuk az arcbőrünket. Sokunkat megviselt, megvisel a maszkhasználat, – komedók, pattanások, pigment foltok, szárazsági ráncok tarkítják arcbőrünket. A High Care plazma kúrájával látványos javulást tapasztalhatunk minden egyes bőrproblémánál. A kitisztítást követő héten az oxigénes magasnyomású, a hatóanyagokat mélyen a bőrbe juttató arckezelésé a főszerep. A plazmával dúsított oxigénnel dolgozó IONO JET, speciális szérumokat, peptideket, vitaminokat és őssejtet, növényi alapú aktív hatóanyagokat juttat a bőrbe.

Kinek ajánlja a High Care ezt a kúrát?

A High Care kozmetikákban ez az eljárás a legújabb kozmetikai eljárások közé tartozik. Szinte minden bőrprobléma számára látványos megoldást garantál.
Mennyi ideig tart a hatása egy ilyen plazmakúrának?
Az ősszel elvégzett kúra hatása hosszú ideig tart. Akár hónapokon keresztül. persze nagyon fontos, hogy otthon is megfelelő bőrápolást végezzünk. Fogadjuk el a High Care kozmetikus krémajánlását.

A bőrfiatalító plazma kúra ára

89 900.-

3 alkalom

High Care őszi ARCkezelések

Minden korosztály számára

High Care őszi arctisztító nagykezelés

Masszázzsal az arcbőr alapos kitisztításával, teafa olajos fertőtlenítéssel az arcbőr problémáját kezelő hidratáló, gyulladás csökkentő ampullával, ultrahanggal, krém-pakolással és alga maszkkal.

A kezelési idő: kb. 2 óra

A kezelés ára

23 400 – 31 000.-.-

Az árkülönbség a különböző bőrproblémákra alkalmazott hatóanyagoktól (ampullák, pakolások) fajtájától függ.

High Care Lift & Peel Multiefect arckezelés

A legújabb gyümölcssavas hámlasztó arckezelésünkben több fajta archámlasztó, arcbőr koptató technikát kombinálunk. A microdermabrázióval a mechanikus csiszoló szemcsékkel távolítjuk el a felső hámréteget, – az érzékenyebb arcbőrű vendégeink esetén ezt egy proteines peeling váltja ki.
A High Care 55 %-os gyümölcssava kíméletesen, hosszantartó hatással hámlasztja és megújítja az arcbőrt. Az arcbőr hámlasztását a hidratálás és a bőrtáplálás követi, olyan értékes krémpakolással, mint a kaviáros, fagyöngykivonatos Timeless Aktív Maszk, vagy a legérzékenyebb arcbőrt is megnyugtató High Care Rosacea Maszk.

A kezelési idő: kb. 2 óra

A kezelés ára

27 900 – 33 500.-.-

Az árkülönbség az alkalmazott eljárástól és hatóanyag fajtájától függ.

High Care hidratáló, bőrnyugtató, bőrfeszesítő arckezelés érzékeny bőrre

A különleges High Care arckezelés során nemcsak a gazdag hatóanyag tartalmú High Care termékek jótékony hatását tapasztalhatjuk meg, megismerjük a roppant kellemes ecsetmasszázst, mitöbb, a High Care gépi kezeléseinek hatékonyságát is. A vendég a kozmetikussal együtt választja ki, hogy ultrahanggal, mezoterápiával vagy a legújabb oxigénes hatóanyag porlasztással, az IONO JET-tel kapja meg arcbőrünk a regeneráló ampullát, hyaluronsavat vagy az őssejt szérumot.
Az oxigén és fényterápiás búra opcionálisan választható. Nem érdemes kihagyni, nyugtat és immunrendszert erősít. Külsőleg és belsőleg is megfiatalít.

A kezelési idő: kb. 1,5-2 óra

A kezelés ára

16 000 – 37 000.-.-

Az árkülönbség az alkalmazott gépi kezelés és hatóanyag fajtájától függ.

High Care őszi ARCkezelések 40+

Az érett bőr őszi High Care arckezelései

Bőrmegújító kezelés

A látványos hatású High Care arc-és dekoltázs kezelésében a legexkluzívabb High Care termékek gazdag hatóanyag tartalmának hatásait élvezhetjük. A microdermabrázióval a felső hámréteget távolítjuk el, vagy olyan pakolást kapunk (ezt a kozmetikussal közösen döntjük el), amely kíméletesen készíti elő az arcbőrt a további hatóanyagok intenzív felszívódásához (Soft Peeling, Charming Maszk vagy a legújabb fátyolmaszk: Fleece Maszk közül választhatunk. A tonizálást az alkalmazott ecsetmasszázs teszi különlegessé, majd ultrahang vagy mezoterápia és az értékes oxigén és fényterápia következik. A kezelést egy kényeztető, nyugtató arc-és dekoltázs masszázs zárja.

A kezelési idő: kb. 1,5 óra

A kezelés ára

24 500 – 35 600.-.-

Az árkülönbség az alkalmazott gépi kezelés és hatóanyag fajtájától függ.

High Care anti-aging arckezelés feszesítő lifting masszázzsal, oxigén és fényterápiával

A tisztítást követően az előkésztő pakolások fajtáját, az arcbőr problémájának megfelelően, a High Care kozmetikusunk javasolja. Ezt egy különleges kézi lifting masszázs követi. A kézi masszírozó mozdulatok az arc izmainak tónusát, feszességét fokozzák, majd egy különleges hó alga szérum, a Pure Longevity Serum és a fényterápia vörös fénye teszi eredményessé, látványossá a High Care anti aging kezelését.

A kezelési idő: kb. 1,5 óra

A kezelés ára

29 200.-.-

High Care őszi arckezelések a fiatal korosztály számára

Tisztítás, fertőtlenítés, bőrnyugtatás

High Care alap arctisztító kezelés

Az alapos tisztítást és tonizálást a proteines bőrradír és enzimes felpuhító pakolás követi. A kiválóan előkészített bőr kitisztítása a következő lépés, majd jöhet egy hatásos fertőtlenítés és egy gyógynövényes nyugtató pakolás, amely csökkenti a pirosságot az arcbőr irritációját.

A kezelési idő: kb.1,5-2 óra

A kezelés ára

12 000 – 14 500.-.-

Az árkülönbség az alkalmazott hatóanyagoktól függ.

High Care Hidratáló arckezelés

Mikrodermabrázióval, ecset masszázzsal, ultrahanggal, oxigénnel és fényterápiával.
A High Care mikrodermabrázizó kezelése finom kristályszemcsékkel kíméletesen távolítja el az elhalt felső hámréteget, segítve ezzel a további hatóanyagok bőrbe juttatását. Bőséges hidratáló High Care szérumok közül választhatunk, – a 100 %-os hyaluronsav a legkedveltebbek közé tartozik.

A kezelési idő: kb. 1,5 óra

A kezelés ára

15 000 – 24 600.-.-

Az árkülönbség az alkalmazott eljárástól és hatóanyag fajtájától függ.

High Care méregtelenítő, helyreállító arckezelés

A nap még fényvédővel és a napozási szabályok betartása mellett is szárítja, megvastagítja bőrünket. Ez az arcbőrön lévő dehidratált, száraz réteg nehezen tud leválni a bőr felszínéről, és ez megnehezíti a hidratáló szérumok felszívódását, a faggyú normális mértékben történő felszínre kerülését. A végeredmény: eltömődött pórusok, komedók, pattanások. De van megoldás! – Íme, egy hatásos kezelés!
Az arcbőr letisztítását körkefés masszázzsal végezzük. Ezután többféle előkésztő pakolásból választ a High Care kozmetikusunk. A legújabb hidratáló, hámlasztó hatású fátyol maszkot, a Pure Fleece maszkot nem érdemes kihagynunk! Majd az SPM vákuummasszázs jótékony energetizáló hatásán a sor. Végül egy, a bőrproblémának megfelelő ampulla és az oxigén-és fényterápia teszi egyedülállóvá ezt a High Care méregtelenítő arckezelést.

A kezelési idő: kb. 2 óra

A kezelés ára

18 500 – 31 800.-.-

Az árkülönbség az alkalmazott eljárástól és hatóanyag fajtájától függ.

VACUMED® - A fenntartható egészséges érrendszer és a vákuum

A fenntartható egészséges érrendszer és a vákuum

 

Feltöltés alatt...

A készülék vásárlási feltételeiről kérjen ajánlatot a nagyker@highcare.hu e-mail címen, vagy telefonon: +36 46 555215, +36 20 3629487.

VACUMED® SPORT

Csúcskategóriás módszer a regeneráció és rehabilitáció terén

 

Feltöltés alatt...

A készülék vásárlási feltételeiről kérjen ajánlatot a nagyker@highcare.hu e-mail címen, vagy telefonon: +36 46 555215, +36 20 3629487.

VACUMED® A.N.S.

Szakaszos vákuum terápia (ivt) kar szindrómákra, fájó vállak kezelésére

SZAKASZOS VÁKUUM TERÁPIA (IVT) KAR SZINDRÓMÁKRA, DUZZADT, VÁJÓ VÁLLAK KEZELÉSÉRE

 • passzív érrendszeri trénig
 • perifériás véráramlás javítása
 • nyirokmasszázs
 • fájdalomcsillapítás
 • gyorsabb regeneráció
 • RSI szindróma
 • CTS (Carpalis alagút szindróma)
 • CRPS (Komplex regionális fájdalom I-II. fázis)
 • teniszkönyök
 • post traumás duzzanatok
 • gyorsabb sebgyógyulás
 • ödéma

A készülék használata egyszerű, személyzet is végezheti a kezelést.

Felhasználási területe:

 • Rehabilitációs központok
 • egészség központok
 • egészség-és szépségszalonok
 • klinikák
 • fizioterápia
 • ortopédia
 • sportorvosi és egészségügyi menedzsment

A készülék vásárlási feltételeiről kérjen ajánlatot a nagyker@highcare.hu e-mail címen, vagy telefonon: +36 46 555215, +36 20 3629487.

DERMIO CARE® FACIAL PLUS

A plazma teljes ereje és a színes fény

A Dermio Care® Plus készülék nem más, mint a Dermionologia®  (dermis = bőr / ion = elektromos részecske) egy fényterápiás modullal kibővítve.  A felhasználó az oxigén energiáját elektromosan töltött negatív ionok formájában (plazma kezelés) élvezheti. Az eljárás egyidejűleg két célt valósít meg: látható bőrfiatalítás és teljes pihenés/stressz oldás.

A Dermio Care® Plus kezelés a kvantumfizika ismeretein alapul, szabadalmi oltalommal rendelkezik. A negatív ionokat (plazmát) a környezeti levegőből állítjuk elő. Az energiát a a speciális anyagú Top Head-be juttatjuk, itt kombinálódik a fényterápiával. Az ionok áthatolnak a bőrön, ahol stimulálják a sejtek anyagcseréjét. Ezzel egy időben a páciens belélegzi az energiát a szájon vagy orron keresztül, így az kihat az egész szervezetre, különös tekintettel az agyra.

A Dermio Care® Plus terápia olyan vendégkört céloz meg, akiknek különösen fontos az öregedés gátló kezelések alkalmazása, és a leghamarabb észrevehető, azonnal látható eredményt várnak el a kezelésektől.

Egy átlagos kezelés időtartama 30 perc. A dermio Care®Plus bármely kozmetikai arckezelésnél, vagy testkezelések alatt (pl. csúszó hullám, Body Wrapping, Vacustyler) alkalmazható.

A kozmetikai arcápolásban alkalmas a rendszeres kezelés előtt vagy után, valamint a maszk esetén a teljes kezelés idő alatt. (olyan készítményekkel kombinálva is, mint a Weyergans High Care® kozmetikumok Kristály Kollagén gél Maszkja). A Dermio Care® Plus alkalmazást ajánljuk sebgyógyítás gyorsítására, mint pl. tenner-kúra, amelyet egy bőrregenerációs ciklus alatt (kb. négy hét) keresztül) végeznek.

A vörös fény alkalmazási területei:

 • sebgyógyulás
 • kollagén képződés/kollagén szintézis fokozása
 • bőrfiatalítás (öregedés gátlás)
 • megakadályozza és csökkenti a hegszövet kialakulását
 • fokozza a vérkeringést
 • stimulálja az ATP-t a sejtekben és növeli a celluláris reprodukciót

A zöld fény alkalmazási területei:

 • méregtelenítés
 • antibakteriális hatás
 • stressz oldás
 • erősíti az immunrendszert
 • segíti az izom és csont építést

A kék fény alkalmazási területei:

 • antiszeptikus és antibakteriális hatás
 • gyulladáscsökkentő
 • asztringes hatás (pórus összehúzó, vérzéscsillapító hatás)
 • csökkenti a faggyútermelést
 • nyugtatja az idegrendszert
 • erősíti az immunrendszert
 • akne esetén
 • depresszió ellen
 • szexuális stimulálás

Az  eljárás előnyei:

 • ideális minden holisztikus szemléletre orientált intézmény számára
 • különösen egyszerűen használható
 • személyzet nélkül
 • nincsenek kopó alkatrészek, járulékos költségek
 • mindenki használhatja, nincs ellenjavallat
 • CE-jelöléssel rendelkezik

A készülék vásárlási feltételeiről kérjen ajánlatot a nagyker@highcare.hu e-mail címen, vagy telefonon: +36 46 555215, +36 20 3629487.

DETOX BODY STYLER

Savtalanítás, feszesítés oxigénnel

Savtalanítás egy “zsákban”

A szabadalmaztatott Detox Body Styler kezelés során a test alsó részét egy védő fóliába/zsákba csomagoljuk. Először a katalizátor gél gondoskodik róla, hogy a bőr savvédő rétege semlegesítődjön. A zsákon belül az oxigént feldúsítjuk negatív ionokkal (az ionizált oxigén eredményeként kialakul az úgynevezett “plazma”). A “plazma” bejut a testbe a bőrön keresztül, ahol összekapcsolódik az ott meglévő savakkal. Mindez a sav semlegesítéséhez vezet, amikor is bázis és víz jön létre. Ezzel a módszerrel a savas salakanyagok eltávoznak a bőrön keresztül és a vizelet által. Ami marad, az nem más, mint egy megkönnyebbült testérzet, feszesebb, simább bőr.

Előnyei:

 • a leggyorsabb méregtelenítő terápia
 • egyszerű, biztonságos, szabadalmaztatott használat
 • higiénikus kezelési folyamat
 • azonnali hatás már a legelső kezelés után
 • nincs ellenjavallat

TUDTA-E?

A sav-bázis arány különösen fontos szerepet játszik a test anyagcsere folyamatainak működésében. A sav-bázis egyensúly elengedhetetlen a normál anyagcseréhez. Más egyéb tényezők mellett ez az egyensúly a felelős a bőr, valamint a kötőszövet feszességéért. A nem megfelelő étrend, a testmozgás hiánya, a stressz és bizonyos betegségek a szövetek elsavasodását okozhatják. Ilyenkor itt az ideje a hatékony kozmetikai kezeléseknek.

A készülék vásárlási feltételeiről kérjen ajánlatot a nagyker@highcare.hu e-mail címen, vagy telefonon: +36 46 555215, +36 20 3629487.

SPM® BRUST

A kötőszövet feszesítése a gyönyörű mellekért

A gyönyörű mellekért

A szabadalmaztatott SPM® mellkezelési eljárást a szokásos SPM® módszer egyik variációjaként használják a mellek kezelésére. Az ergonomikus mell-applikátorokat ráhelyezzük a mellekre úgy, hogy kényelmes legyen a vendégnek, majd a készülék megtölti az applikátorokat ritmikusan váltakozó normál nyomással illetve vákuummal, ezáltal pozitív hatást gyakorol a bőranyagcserére és a kötőszövetre, egy intenzív masszázshoz hasonlatos módon.

Előnyei:

 • egyéni igényeknek megfelelően változtatható vákuumintenzitás és pulzálás
 • kellemes, hatékony kúrák
 • eredmény operáció nélkül.

FIGYELEM! Mellkezelés előtt szűrő és/vagy kontroll vizsgálat szükséges!

Figyelem! A mellkezelő applikátor az SPM Digital készülék kiegészítő eszköze, a kezelés elvégzéséhez az alapkészülék – SPM Vacupress Digital – szükséges, melyhez közvetlenül csatlakoztatható.

A készülék vásárlási feltételeiről kérjen ajánlatot a nagyker@highcare.hu e-mail címen, vagy telefonon: +36 46 555215, +36 20 3629487.

BODYSTAR®

Kozmetikai zsírbontás, feszesítés

Elektroterápia és lipolízis

A különböző méretű, öntapadós elektródák segítségével a Bodystar fájdalommentesen juttat elektromos áramimpulzusokat egyenesen a bőrbe. Ez a kipróbált és letesztelt készülék rengeteg felhasználási módot tesz lehetővé, a pihentető elektromasszázstól kezdve egészen a különböző testkezelésekig. Az előre beállított kezelési programok által lehetséges a célzott bőrszövet feszesítés, valamint segítséget nyújt az izomépítésben is.

Speciális programja az elektrolipolízis. Ennek során célzott hatást gyakorlunk a depózsirokra a zsírbontó enzimek, azaz lipázok aktiválása által. Az elektrolipolízis az egyik legnépszerűbb kezelési formája a lokális depózsír csökkentésnek.

Előnyei:

 • előre beállított kezelési programok
 • biztonságos kezelés
 • nincs szükség a kozmetikus jelenlétére a kezelés alatt
 • számos különböző kezelés lehetséges (passzív izomtréning, bőrfeszesítés)
 • elektrolipolízis – hatékony zsírbontás

A készülék vásárlási feltételeiről kérjen ajánlatot a nagyker@highcare.hu e-mail címen, vagy telefonon: +36 46 555215, +36 20 3629487.

BEAUTIFUL LIPS

Hyaluronsavas feltöltés a nőies telt ajkakért

A nőies ajkakért

A gyönyörű ajkak az érzékiség és a nőiesség jelei. A Beautiful Lips kezelés által egy gyengéd módszerrel tesszük az ajkakat teltebbé és változtatjuk a kontúrt láthatóbbá. A hyaluron és a hideg fény együttes használatával az ajkak enyhén teltebbé és hidratáltabbá válnak.

A Beautiful Lips kezelés tökéletes kiegészítője lehet az esti sminknek.
Ez egy egyedülálló kezelés, ami csak a Weyergans High Care® Cosmeticsnél érhető el.

Előnyei:

 • egyedülálló a kozmetikai piacon
 • gyors és hatékony
 • azonnali hatás
 • jó kiegészítője lehet egyéb kezelésnek
 • gyors megtérülés

A készülék vásárlási feltételeiről kérjen ajánlatot a nagyker@highcare.hu e-mail címen, vagy telefonon: +36 46 555215, +36 20 3629487.

SONO HANDY® FACIAL

Hatóanyag bejuttatás magas szinten

Sonoforézis a lehető legmagasabb szinten

A Sono Handy, mint transzdermális rendszer lehetővé teszi a szonoforézist, azaz a kozmetikai hatóanyagok bejuttatását a bőrbe. Másodpercenkénti 1000000-s gyengéd rezgésével még a nagyobb méretű hatóanyag molekulákat is átjuttatja a bőr falán.

A készüléken található két fokozatú beállítás lehetővé teszi a különböző bőrproblémák optimális kezelését, például aknés bőrét, vagy a mély ráncokét is. A Handy készülék ezen felül használható testkezelésekhez, speciális cellulit problémát javító szérumok bejuttatására is.

A High Care “Active” termékcsalád koncentrátumaival kombinálva a bőr simábbá és teltebbé válik a kezelés után. Sonoforézis a legmagasabb minőségben!

Előnyei:

 • számos különböző kezelésre alkalmas (arcon, testen)
 • egyéb kezelésekkel jól kombinálható
 • biztonságos használat (2 fokozatú beállítás)
 • rövid kezelési idő

A készülék vásárlási feltételeiről kérjen ajánlatot a nagyker@highcare.hu e-mail címen, vagy telefonon: +36 46 555215, +36 20 3629487.

DERMIO CARE® FACIAL

Egyszerű, gyorsan ható, életazonos energia

O2 – Energetizáló kezelés

A szabadalmaztatott Dermio Care® arckezelés magas koncentrátumú negatív ionokkal működik, melyek az arc körül lévő levegő minőségét javítják. Az oxigénionok érintkezésbe kerülnek az arcbőrrel a búra alatt. Bőrtípustól függetlenül minden vendég számára láthatóan és észrevehetően hatékony ez a lazító jellegű kezelés. Mindezeken felül pedig védelmet nyújt a bőr számára a káros környezeti hatásokkal szemben.
A Dermio Care® elengedhetetlen része bármely magas minőségű anti-aging kezelésnek, kúrának. Egy kezelés 30 percet vesz igénybe. Egy bőrregeneráló kúra keretein belül 10 kezelési alkalmat javaslunk.

Előnyei:

 • könnyű használat
 • egyedülálló, azonnali hatás
 • jól kombinálható számos más arc- és testkezeléssel
 • gyors megtérülés, alacsony anyagköltség

TUDTA-E?

A tudósok már sok-sok évvel ezelőtt felfedezték a negatív ionok jótékony hatását. A.P. Krueger, amerikai biológus már 1957-ben „a levegő vitaminjainak” nevezte őket. Különböző elméletekkel álltak elő, miszerint a negatív ionok vitalizáló tulajdonságokkal bírnak és képesek a légző rendszert, az anyagcserét, a sejtmembránokat, de még a kezelésben résztvevő páciensek/vendégek mentális állapotát is pozitívan befolyásolni.

A készülék vásárlási feltételeiről kérjen ajánlatot a nagyker@highcare.hu e-mail címen, vagy telefonon: +36 46 555215, +36 20 3629487.

MESOCARE®

Elektroporáció és Myolifting

Elektroporáció és Myolifting

A Mesocare® módszerrel biofunkcionális szérumokat juttathatunk a bőr mélyebb rétegeibe elektroporáció segítségével. A felső membránon létrejött fájdalommentes, speciális feszültségű pulzálás a bőr mikrocsatornáit egy rövid időre megnyitja, így a magas koncentrátumú cosmeceutical hatóanyagok – például az anti-aging kezelések esetében használt szérumok (pl. növényi őssejt) – felszívódhatnak a bőr mélyebben fekvő szöveteibe, tű és injekciók használata nélkül.

A Mesocare® tehát magas hatékonyságú hatóanyagok bejuttatását teszi lehetővé az arc, a dekoltázs, vagy egyéb test területeken a bőr mélyebben fekvő rétegeibe. Ilyenek például a hyaluronsav, vitaminok vagy peptidek.

Előnyei:

 • a legmegfelelőbb kezelés igényes vendégeink részére
 • egyedülálló, azonnali hatás
 • egyedi EMS modul (kézi szabályozó)

A MESOCARE® KÉSZÜLÉK KÜLÖNLEGESSÉGE:

A Meso-myolifting által az arcizmok elektro-mechanikus stimulációja is lehetséges (face lifting), ami segít a ráncok megelőzésében, csökkentésében, a bőr feszessé tételében.

A készülék vásárlási feltételeiről kérjen ajánlatot a nagyker@highcare.hu e-mail címen, vagy telefonon: +36 46 555215, +36 20 3629487.

BODY WRAPPING

Hatékony fóliás módszer a narancsbőr ellen

Hatékony fóliás módszer

A bizonyítottan hatékony test-tekercselés, Body Wrapping eljárást sok-sok éve sikeresen használjuk a kozmetikában. A Weyergans High Care® Cosmetics cég továbbfejlesztette ezt a módszert és szabadalmaztatta annak speciális változatát. E kezelés az aromaterápia és kompresszió együttesén alapul. Az érintett területeken a bőrt először egy stimuláló anyaggal készítjük elő (pl. fahéjas krém), majd ezt követően egy hatékony fóliás módszerrel betekercseljük.

A Body Wrapping a jellemzően problémás területeken használatos: has, derék, combok, felkarok, csípő és vádlik. A kezelés optimális célja, hogy aktiváljuk a zsíranyagcserét, a keringést, a nyirokkeringést, hogy csökkentsük a test kerületét.

Előnyei:

 • eredményes, hatékony kezelés
 • szabadalmaztatott alkalmazási technika
 • a DCT® (Differenciált Cellulit Terápia) kipróbált és letesztelt kezelési módszere

A készülék vásárlási feltételeiről kérjen ajánlatot a nagyker@highcare.hu e-mail címen, vagy telefonon: +36 46 555215, +36 20 3629487.

DERMABRASION®

Gyengéd mélytisztító az egész testen

Gyengéd mélytisztító kezelés/kúra

A dermabrázió egy régi keletű kipróbált és tesztelt módszer a gyógy kozmetikában. A magas minőségű kristályok precíz, mégis gyengéd rezgése, valamint a készülék tartozékai különböző kezelési módot tesznek lehetővé. A Dermabrázióval célzottan kezelhetőek például a ráncok, a bőr egyenetlensége és a különböző pigment rendellenességek.

Ezt a kezeléstípust gyakran jellemzik időtakarékos mélyregeneráló módszerként, ami az arcbőrt finomítja és előkészíti annak bőrsejtjeit újabb aktív hatóanyagok befogadására, továbbá a bőr kollagén és elasztin termelését is stimulálja. Mindezek hatására a ráncok mélysége jelentősen csökken. Ezen felül a dermabráziót használhatjuk hegek, striák kezelésére is.

Előnyei:

 • gyors és hatékony, a piacon a “legerősebb gép”
 • már 1 kezelés is kiváló eredményt hoz
 • testre, arcra egyaránt javasolt
  (2 különböző kristályméret)
 • kiváló kiegészítője a szalonban végzett egyéb kezeléseknek
 • a legoptimálisabb 4-5 alkalmas kúrában

A készülék vásárlási feltételeiről kérjen ajánlatot a nagyker@highcare.hu e-mail címen, vagy telefonon: +36 46 555215, +36 20 3629487.

VACUSTYLER®

Űrtechnológia a narancsbőr ellen

Negatív nyomás terápia

A Vacustyler® kezelést már évek óta folyamatosan nagy sikerrel alkalmazzuk a kozmetikákban. Ez az egyik legtöbbet próbált, leginkább bizonyított Weyergans készülék. Neve a “vacuum” – vákuum és “body-styling” kifejezésekből született.
A szabadalmaztatott eljárási módszer IVT-ként is ismert (Intermittent Vacuum Therapy – Váltakozó Vákuum Terápia). Mindez a test alsó részére gyakorolt normál illetve negatív váltakozó nyomású hatást hivatott jelölni. Egy kezelés átlagosan 30 percet vesz igénybe, mialatt a vendég a hátán fekszik, kényelmes pozícióban a készülékben.

A Vacustyler készüléknek számos felhasználási módja van. Ezt a kezelést ajánlhatjuk cellulitra, lokális depózsírokra, petyhüdt bőrre, fáradt és dagadt lábakra, visszérre vagy pókháló erekre, de kiváló regeneráló hatása bizonyított sérülések esetén is. Csökkenti az izomlázat, egy kemény edzést követően a legjobb regeneráló.

Előnyei:

 • szabadalmaztatott kezelési módszer
 • magas fokú kezelési biztonság
 • széles körben használható (kozmetikai kezeléseknél, a sport sérülések, a regeneráció területén, hatékonysága bizonyított számos betegség kezelésében)
 • egyszerű használat
 • kipróbált és tesztelt eredményes kezelés a DCT®-n belül (Differenciált Cellulit Terápia)

 

A készülék vásárlási feltételeiről kérjen ajánlatot a nagyker@highcare.hu e-mail címen, vagy telefonon: +36 46 555215, +36 20 3629487.

Photograph: Jürgen Ritterbach Dunantstrasse 6 52355 Düren Germany Tel: 02421/63773

SLIDE STYLER®

Gyengéd nyirokmasszázs a lábaknak

Áldás a lábaknak

A mechanikus nyirokdrenázs alkalmazásának alapelve már a ’80-as években megszületett: a lábfejre és a lábakra ödéma esetén helyeztek egy “csizmát”. Manapság a Slide Styler® egy kifinomult és egyedülálló variációja ennek az alapelvnek. Az egymást átfedő levegőkamrák a “csizmákban” ritmikusan nyomással telítődnek. Ezáltal gyengéd gördülőhullámok keletkeznek, amelyek masszázsként működnek, stimulálják a láb és a has szöveteit.

Ez az oka annak, hogy a Slide Stylert® sokszor így emlegetik: “Áldás a lábaknak”. A jól működő nyirokrendszer elengedhetetlen része egészségünknek. Ideális esetben a nyirokdrenázs egyensúlyt kell, hogy teremtsen a szövetekben tárolt víz mennyisége és a nyirokaktivitás között.

A Slide Styler® készüléknek a felkarra és a hasi részre kifejlesztett kezelő mandzsettája is van.

Előnyei:

 • biztonságos és bizonyított kezelés
 • könnyű használat
 • egymást átfedő levegőkamrák – tökéletes nyirokmasszázs
 • hatékony kezelés pihenéssel összekötve

TUDTA-E?

A Slide Styler® az egyetlen készülék, amin légnyomás-kontroll van, megbízható megfelel minden elvárásnak. A mi készülékünk nem véletlenül a legjobb a nyirokdrenázs területén, világszerte.

A készülék vásárlási feltételeiről kérjen ajánlatot a nagyker@highcare.hu e-mail címen, vagy telefonon: +36 46 555215, +36 20 3629487.

POPO TUNING

A HIGH CARE® COSMETICS új kezelése a 2017-es év igazi kozmetikai csemegéjének számít majd a testkezelési szezonban

Nagyon sok kutatás foglalkozik azzal, hogy mi nők, melyik testrészünkkel vagyunk elégedettek, agy kevésbé elégedettek. A fenék probléma az egyik ilyen fontos kérdés. Egy új tanulmány kimutatta, hogy a német, svájci, osztrák nők 28 %-a elégedetlen a fenekével. Más országokban az eredmény még magasabb. Amerikában, pl. 2015-ben a fenék megemelése céljából végzett műtétek száma 86 %-kal megemelkedett, – ebben élen járnak a sztárok.

A múltban, aki szép bikini feneket, vagy a farmerben formás popót szeretett volna, akkor drága műtétek során szilikon beültetéshez kellet folyamodnia. – Ez most megváltozik!

A High Care® Cosmetics cég kifejlesztett egy ígéretes non invazív kozmetikai eljárás, mely  szike és szilikon nélkül nyújt látványos eredményeket. Az új  SPM Bottom módszer  egyediségét az SPM Vacupress DIGITAL készülék, és a hozzá kifejlesztett POPO-kapszula szavatolja, ami ritmikusan előállított vákuumhullámokkal éri el a hatást, így a hőn áhított gömbölyű, szép, vonzó fenék most sok nő számára elérhetővé válik. A szabadalmaztatott lifting hatás elérése érdekében egy speciális fenék applikátort alkalmazunk, mely egy csővel van összekötve az SPM Digital készülékkel.

A vákuum hatással van a zsírszövetre, és a mélyebben fekvő izomra, a gluteus maximusra     (a nagy farizomra). Az új fenék kezelés fiziológiai szempontból két eljárást egyesít. Egyrészt a vér és nyirokáramlás fokozásával hatással van a kollagén szintézisre, – ennek eredményeként a fenék egész területe jelentősen feszesebbé válik. Másrészről a nagy farizomra gyakorolt vákuum befolyásolja az izomtömeg alakulását, olyan, mintha passzív body buildinget végeznénk, vagy bármely speciális hatású edzést.

A kezelés a vendég számára kellemes érzés, mely 40 percet vesz igénybe, és már az első alkalom után látható annak hatása.  A tartós eredmény elérése érdekében a szakemberek természetesen kúrát javasolnak. A vendégeket és a szakembereket is lenyűgözte ez a gyors és szemmel látható pozitív eredmény, valamint az, hogy a kúra során ez hatékonyan stabilizálható.

Az új eljárás tökéletes feneket ígér műtét nélkül kozmetikák számára. Azonnal, észrevehető hatás a feszesítő és anti cellulit kezelések terén.

PLAZMAKEZELÉS

Iono Jet új anti agin csúcstechnológia

A kozmetikus és vendég vágya egyszerre teljesült a jubiláló High Care® Cosmeticsnél. Egy olyan új eljárás került a piacra, amely a legújabb trendeket, a természetes, tiszta és újszerű hatóanyagokat olyan fizikális terápiával kombinálja, amely minden vendég számára, szinte minden bőrproblémára látványos eredményt garantál.

Az IONO JET készülékkel való kezeléssel látványosan, természetesen megfiatalíthatjuk vendégünk arcát és dekoltázsát. A negatív ionokkal dúsított oxigén a márka életében igen jelentős múltra, és hatékony kezelésekre tekint vissza. Ionizált oxigénnel és magas nyomás segítségével szérumokat, peptideket, vitaminokat, őssejtet, különleges, új természetes hatóanyagokat juttatunk nagy mennyiségben a bőr mélyebb rétegeibe. Az indikációs terület széleskörű: a bőr detoxikálása, pórusösszehúzás, hidratálás, a szemhéj és a szem körüli ráncok speciális kezelése, teljes körű bőrfeszesítés, ránctalanítás, rozácea és irritált bőr kezelése, pigment-rendellenességek halványítása.

A plazma kezelés előnyei:

 • egyedülálló eljárás,
 • már egy kezelés is látványos,
 • rövid a kezelési idő (1-1,5 óra),
 • a természetes összetevőknek köszönhetően nincs kontraindikáció, nincs
 • intolerancia,
 • a készülék használata egyszerű,
 • tökéletes sterilitás,
 • gyors megtérülés.
 • megbízható német csúcstechnológia (Weyergans High Care® Cosmetics).

 

Az IONO JET készülékhez tartozó ampullák:

Peeling ampulla: A fermentált baktérium permet az aminosav láncok tördelésével bontja a fehérjéket, így az elhalt hámsejtek könnyebben eltávolíthatók. Az alkohol frissíti a bőrt, segít eltávolítani a felesleges zsírréteget a bőrről,  így könnyebben bevihetők az aktív hatóanyagok. Ezen túlmenően  antibakteriális hatása is van. A hámréteg eltávolítása után az Iono Jet peeling könnyen és hatékonyan juttatja a bőr mélyebb rétegibe az aktív anyagokat.

Nutrition ampulla: Simává teszi a száraz bőrt, javítja ellenálló képességét, lassítja a bőr öregedési folyamatát. Az aloe vera regenerálja a bőrt, stimulálja a kollagén képződést. A szezámolaj a bőr mélyebb rétegeire hat, így gátolja annak kiszáradását.  A köménymag olaj telítetlen zsírsav tartalma antioxidáns hatású. A glicerin stabilizálja a bőr védelmi képességét, hidratál.

Lifting ampulla: A benne lévő barna makro-alga kivonat, mely kollagént, elasztint, hyaluronsavat tartalmaz, – nagyon fontosak az öregedő, ráncos bőr számára, mivel idős korban lelassul ezen anyagok képződése. Ezért az öregedő bőr számára javasolt ennek a hatóanyagnak a használata. Az algakivonat a ráncok mélyén fejti ki hatását 14 nap után. A glicerin tartalom stabilizálja a bőr védekező képességét és hidratálja a bőrt. 

Detox ampulla: Szívlevelű gubóvirágból készült extraktum. A bőr méregtelenítésére szolgál, a szabadgyökök képződését gátolja, megszabadítva tőlük a bőrsejteket. A sejtek öngyógyítását segítve elősegíti a bőrsejtek regenerációját. Javítja a sejtek metabolizációját (anyagcseréjét). A bőr energiához jut, így a sejtek élettartama megnő. A glicerin tartalom hidratálja a bőrt és javítja a védekező képességét.

Whitening ampulla /Bőrfehérítő-világosító ampulla: Erősen bőrvilágosító hatású, a melanin képződését gátolja a sötét helyeken a Genistein segítségével (mely Tyrosinase gátló). A Glicerin bőrstabilizáló és hidratáló hatású. Használható arcon és dekoltázson is.

BODYGUARD

Az egészség és szépség kezelések kombinációja

Ma felfedjük a titkot: A Weyergans cégnek újabb világ újdonsága van! Védelem és gondoskodás a jó alakért és az egészségért – mindezt fenntarthatóan és hatékonyan.

Mi is ez az új kezelési módszer, az  innovatív BODYGUARD?
Ez nemcsak látványos kezelési eljárás, hanem ötvözi az orvosi-kozmetikai Dermionologie®-t a nagy intenzitású vörös / közeli infravörös fényterápiával. A forradalmi eljárást Rudolf Weyergans személyesen fejlesztette ki, és szabadalmaztatta!

Szeretne még többet tudni erről az eljárásról?
Tovább információ: +36 20 362 9487, +36 46 555215, nagyker@highcare.hu

SPM

Arc- és testkezelések a vákuum erejével

Mindentudó a kabinban

A vákuummasszázs, röviden SPM® egy hagyományos, biztonságos, kipróbált és letesztelt kezelési módszer. A pihentető masszázs és a köpölyözés kombinációja. A negatív nyomásnak köszönhetően a szövetet, a bőr alatt található zsírszövettel együtt finoman beszippantja, így a bőr mélyebb rétegeit kezeli. A különböző tartozékok, különböző méretű pumpák/fejek, valamint az állítható vákuumintenzitás lehetővé teszik, hogy speciális módszerekkel kezeljük a test különböző területeit. Például az arcot, a melleket, a karokat, vagy éppen a lábakat. Ennek köszönhetően optimális és egyénre szabott hatást érhetünk el minden páciensnél.

E mindentudó készülék egyedülálló a piacon és ott a helye minden kabinban, ahol szépítészeti kezeléseket folytatnak. Az SPM® kezelés a nyirokdrenázs, regeneráció, kötőszövet feszesítés és anti-cellulit kúrák nélkülözhetetlen módszere.

Előnyei:

 • speciális tartozékokkal végezhető speciális kezelések
 • egyénileg szabályozható vákuum- és pulzálás intenzitás
 • egy időben teszi lehetővé a nyirokdrenázst, a regenerációt és a depózsír kezelést
 • extra előny: bármely más kezeléssel kombinálható

TUDTA-E?

Az SPM® használható egyedülállóan különleges kezelésekre is, pl. a lelógó szemhéjak, vagy a hajas fejbőr, toka, striák és akne kezelésére is.

A készülék vásárlási feltételeiről kérjen ajánlatotot a nagyker@highcare.hu e-mail címen, vagy telefonon: +36 46 555215, +36 20 3629487.