Kozmetikai termékek

Arcápoló krémek, készítmények

Több, mint 30 éve a Weyergans High-Care Cosmetics elindított egy olyan koncepciót, mely figyelembe veszi az egyedi arcápolási igényeket. Ezek az intelligens termékek automatikusan alkalmazkodnak a bőr pH értékéhez, feszesítik a bőrt, regenerálják a sejteket. Kozmetikai termékeinket rendkívül magas minőség és hatóanyag tartalom jellemzi termékeinket. Különleges növényi alapanyagok, enzimek, peptidek és vitaminok, növényi hormonok, helyettesítik a kémiai konzerváló vegyületeket és biztosítják az aktív hatóanyagokat. Amit ajánlunk az a kozmetika legmagasabb szintje, – egyszerűen High-Care.

Testápolás

A száraz, érzékeny bőr, rugalmasságát vesztett kötőszövet, sürgős ápolást igényel. Ennek megfelelően olyan általános és speciális testápolási termékeket ajánlunk, melyeket a mindennapos bőrápoláson túl használhatunk a cellulit ellen, terhességi csíkok esetén és visszérproblémáknál is.

A Cellulit elleni krémek

A cellulit a bőr irha rétegében lerakódó salakanyagokat jelenti, amelyek a környező szövetekből magukhoz vonják a vizet, és egyre nagyobb gömböcskéket alakítanak ki. A felgyülemlett nedvesség ödémát okoz, a megduzzadt csomók egymással találkozva felszakítják a rostok rácsszerkezetét, így a bőr felülete a narancs héját utánzóan egyenetlenné válik.

Étrendkiegészítők

A High-Care® Cosmetics étrendkiegészítői magas minőségű professzionális termékek a modern táplálkozáshoz. Mindannyiunk célja a fitt és egészséges közérzet, a jó alak. A “Nutri Care” termékcsalád tagjai gondosan megválasztott alapanyagaikkal kombinálják a gyógynövények nyújtotta természetes hatást az enzimek által kifejtett jótékony hatással. Termékeink között megtalálja: a méregtelenítő, fogyást segítő teát, az emésztést, fehérje bontást és zsírbontást elősegítő ananászt és L-Carnitint, valamint az egyedülálló amino-koktélt is, amelynek eredményeiről már oly sokan meggyőződtek, – a Collamin a legkeresettebb termékeink egyike. Étrendkiegészítőinket ajánljuk sportoláshoz, a High-Care® eredményorientált testkezeléseihez. Hamisíthatatlan anti-aging alakformálás, és egészség, a legtisztább formában!

Oxigén terápia

Az oxigénionok egészségmegörző szerepe egyedülálló a családok számára: legyen az idős ember, sokat tanuló diák, vagy felnőtt, aki el szeretné kerülni a betegségeket. Mindannyiunk számára köztudott, hogy napjainkban a levegő minősége rendkívül rossz. a városi szmog, az elektroszmog, kedvezőtlenül befolyásolják egészségünket. A hétköznapok során talán csak álmatlanság, idegesség, gyakori fejfájás, haj töredezettség, köröm repedezettség, allergiára való hajlam észlelhető, majd jönnek a betegségek. Ez az állapot viszont nagymértékben javítható olyan levegő belélegzésével, mely sokszorosával több negatív töltéssel rendelkezik, mint a levegőben meglévő oxigénionok. Az Iono Home készülék a levegőből hiányzó értékes energiát pótolja, hozzá segítve egész szervezetünket az élettani folyamatok tökéletes működéséhez.