IONO JET – ÚJ! – 2017. kozmetikai szenzációja

IONO JET – ÚJ! – 2017. kozmetikai szenzációja

A High Care® Cosmetics által kifejlesztett PLAZMA kezelést az IONO JET készülékkel végezzük.  Az ionizált oxigén fantasztikus hatása már bizonyított a kozmetikában és az egészségkezelésekben.
Tudományos tény, hogy a negatív ionoknak jelentős szerepe van az anti aging kezelésekben,
a bőrfiatalításban és a savbázis egyensúly megteremtésében. Eredmény: szépség kívülről, egészség belülről,  – ez a legtöbb, amit kozmetika leérhet egy kezeléssel!

A Weyergans High Care® Cosmetics ezt a rendkívüli hatást fejlesztette tovább az új IONO JET készülékkel. Speciális szérumokat, peptideket, vitaminokat, őssejtet és tiszta, aktív növényi kivonatokat juttatunk a bőre, amelyet a kozmetikus szakember a bőr állapotának és kezelés céljának megfelelően választ ki, és magas nyomás segítségével éri el, hogy az értékes hatóanyagok eljussanak a bőr mélyebb rétegébe és ott kifejtsék „áldásos” hatásukat.

A kezelés javasolt:

  • peelingezésre,
  • méregtelenítésre,
  • pórusösszehúzásra,
  • anti aging – ránctalanításra,
  • fehérítésre és pigment problémákra,
  • érzékeny, rozáceás bőrre.

Végezhető önálló komplex eljárásként, kúrakezelésként és kombinálható más eljárással is. Az IONO JET egy nagyszerű újítás, mellyel bővíthetjük kozmetikai szalonunk szolgáltatását. A készüléket könnyű kezelni, nem igényel hosszú tanulást. A kezelő fej „pisztoly” kényelmesen illeszkedik a kézbe, az ampullák cseréje rendkívül egyszerű.

Az IONO JET minőségi technológiája ISO-hitelesített német gyártmány. A készüléket folyamatos használatra tervezték, nincsenek cserélendő alkatrészei, így nincsenek extra költségei sem. A kezelés teljesen fájdalom mentes. Nem okozhat mikro-sérüléseket, nem okoz intoleranciát, és nincsenek kontraindikációk.

Ennek az új plazma technológiának a használata egyedülálló élmény, amiről máris sokan beszélnek világszerte. Az azonnal látható eredménynek köszönhetően mind a vendégnek, mind a kozmetikusnak örömöt okoz a kezelés. Ennek az új technológiájának  köszönhetően az Iono-Jet egyedi helyet foglal el a kozmetikai piacon. A jövedelmező egyszeri kezeléseken túl, a kúrák alkalmával bővíthetjük törzsvendégeink számát, mivel ezzel hosszú távú lojalitást építhetünk ki. Mivel kevés az idő-és energia-befektetése az Iono-Jet használata igen profitábilis. A vendégek számára pedig szintén megéri  a kezelés, mivel olcsóbb és fájdalom mentesebb, mint sok hasonló eredményt hozó kezelés.

A készülékhez kifejlesztett koncentrátumról röviden:

Peelingező ampulla:

A bőr mélyebb rétegeire ható (fehérjebontó) enzim peeling, antimikrobiális hatással. A plazmatikus oxigén segítségével a bőr anyagcseréjét és a sejtmegújulást serkentjük minden használattal.

Fehérítő ampulla:

A sötét foltok és egyenetlen bőrszín kezelésére. Sulforaphane és fitoösztrogén komplexszel (mely a melanin szintézist csökkenti), erős fehérítő hatást érhetünk el. Eredmény: A sima bőr és egyenletes arcszín.

Tápláló ampulla:

A magas minőségű tej-peptid komplex a száraz bőrt hihetetlenül rugalmassá teszi. A benne lévő vitaminok a bőr saját védekező rendszerét aktivizálják, valamint megvédik azt a környezet külső hatásaitól és az öregedéstől. A bőrt antioxidánsokkal, aloe verával, fekete kömény olajjal és szezám olajjal látja el, hogy regenerálódni tudjon.

Lifting:

Anti aging hatás az idő előtt öregedő, megereszkedett bőrnek: különleges wakame algával, undaria pinnatifida barna alga kivonattal, – melyeknek közvetlen hatása van azokra a génekre, melyeknek szerepük van a kollagén képzésében és megtartásában – elasztinnal és hyaluron savval. A kutatások kimutatták, hogy 14 nap elteltével erőteljes javulás érhető el, csökken a ráncok száma és mélysége. Megelőzi a bőr megereszkedését, megtartja a fiatalos bőrszínt.

Méregtelenítő ampulla:

Csak egy méreganyagoktól mentes arc tarthatja meg ragyogását. Ebben segítségünkre van a Százszorszép őssejt kivonata, mely megszabadítja a sejteket az egészségtelen anyagoktól. Ezen kívül a sejtek regenerációjában és anyagcsere folyamataiban is fontos szerepet játszik, a plazma ionokkal együtt. Az eredmény: hosszan tartó fiatalos bőrkép azonnal!

Erről az eljárásról  április 29-i szakmai konferenciánkon bővebben is hallhat majd.