HIGH CARE® – ROSACEA SKIN CONTROL

HIGH CARE® – ROSACEA SKIN CONTROL

Amikor a bőr vörös

Minden második vendég megtapasztalja a bőrpír okozta kellemetlen tüneteket. Gyakran a felső bőrréteg, az epidermisz barrier funkciójának a zavara vagy az allergiás reakciókra való hajlam, vagy a bőr gyulladásos reakciójának alacsony küszöbértéke állhat a háttérben.

Sok esetben ezeket a nemkívánatos megjelenéseket az agresszív környezeti hatások okozzák, mint pl. a stressz, az intenzív UV sugárzás, időjárási tényezők, fűszeres ételek, alkohol fogyasztás. Az ezekből eredő bőrpír gyulladásra utal, melyet általában égető, viszkető érzés is kísér, és a vendégnek érzelmi és fizikai szorongást is okozhat. A bőrpír egyenetlenné teszi az arc struktúráját, így idősebbnek és kevésbé vitálisnak tűnik. A bőrpír és a hőhullám tehát mindig esztétikai problémát okoz.

Hogyan ápoljuk a kipirosodásra hajlamos bőrt?
A High Care® gyengéd gyulladást csökkentő kezeléseket és termékeket kínál a problémára. 2019. év őszének High Care® kozmetikai újdonsága a ROSACEA-termékcsalád, melynek kabin és otthonápolási sorozata nyugtató, ápoló hatású koncepció az érzékeny, kivörösödött, gyulladt bőr számára.

Forradalmi összetétel!
A high-tech tetrpeptid, árnika kivonat, ciprusfa és fehér gyökér keverék optimális az érzékeny, kipirosodásra hajlamos, rozáceás, hajszálértágulatos bőr kezelésére. Az egyedi hatóanyag kombinációk csökkentik a bőrpírt és az enzim gátló hatású összetevői optimalizálják a bőr feszességet és rugalmasságát, védik a bőrsejteket a hiper pigmentációtól és egyenletesebb arcszínt biztosítanak. Az érzékeny, kivörösödésre hajlamos bőrfelület „lefedésére” a High Care® Cosmetics egy speciális irizáló zöld festéket használ a termékekben.

A High Care® ROSACEA SERUM kellemes, nem zsíros textúrájú, a hőérzetet és a bőr érzékenységet csökkentő, bőrnyugtató, irritáció gátló és duzzanat enyhítő hatása van. A Rosacea Serum a szemkörnyékére is alkalmazható! A kabinban ultrahanggal vagy a Dermio Care Plus fényterápiával kombinálva kiváló eredményt érhetünk el.

A High Care® ROSACEA 24/7 CREAM különlegessége a finom zöld árnyalata, amely elfedi a bőrpírt, simává, kiegyenlítetté teszi az arcszínt.

A High Care® ROSACEA INTENSIVE MASK relaxáló hatású, azonnali nyugtató érzést biztosít az érrendszeri nehézségekkel küzdő, stresszes bőr számára. Enyhíti a bőrpírt és a kellemetlen feszülő, viszkető érzést. 15-20 perces hatóidő alatt fejti ki optimális hatását.

Az érzékeny, rozáceás bőr kabin kezeléséhez egyedülálló lehetőséget kínál a Dermio Care Plus oxigén-és fényterápiás eljárás. A különleges búra alatt koncentrálódott plazmát a kék és zöld fényterápia nyugtató és gyulladás csökkentő hatása egészíti ki. A kontraindikáció nélküli gépi kezelés a legjobb kiegészítője az érzékeny, rozáceás bőr kabin kezelésének.

Mind a 3 rozáceás terméknek az otthoni ápolásban is fontos szerepe van. A rozacea szérum és krém napi, rendszeres használata javasolt vendégeink számára. Reggel felkenve 24 órás hatást érünk el vele. A maszk használata pedig hetente 1-2 alkalommal javasolt.

Az új High Care® ROSACEA termékcsalád nem hiányozhat a High Care®-t kedvelő és használó kozmetikusok kínálatából.

A Beauty kiállításon kipróbálhatók a termékek és a rozácea kezelést kiegészítő Iono Jet plazma eljárás, valamint a Dermio Care Plus kezelés.