Gyors fogyás éhezés nélkül – BODYLINE ANANÁSZ TABLETTA

Gyors fogyás éhezés nélkül – BODYLINE ANANÁSZ TABLETTA

Talán ez mindenki álma. De hogyan lehetséges ez?Aki már próbálkozott fehérje diétával, az tudja, hogy valóban eredményes, de csak rövid ideig ajánlatos csinálni.

Létezik egy nagyonn speciális High Care termék – étrend-kiegészítő -, a Bodyline Ananász Dropsz, amely nagyon felgyorsíthatja fogyásunkat. Az ananász dropszról tudni kell, hogy az ananaász belső fás részét szárítják, porlasztják és préselik amely gazdag bormelin enzimben. A bromelin fehérjebontó. Ehhez jön még a szuper High Care adalék a proteolitikkus bromelin enzim + C-vitemin + L-Carenitin, – és már “működik” is a szuper termék!

Foyaszt, gyorsítja a fehérje lebontást, zsírégetést, és ezzel együtt még élénken tartja szervezetünket. 1 szem elfogyasztásával 300 kcal-t égetünk el, – így elkezdhetünk fogyni. De fel is turbózhatjuk a súlyvesztést, úgy hogy 3-4 napon át csak is tisztán fehérjét fogyasztunk. Nincs semmilyen szénhidrát, gyümölcs, zöldség. Étkezéseink után szopogassunk el 5 db ananász tablettát, legalább napi 15-20 szemet, és valóban bekövetkezik a hőn áhított fogyás! Figyelem! Maximum 5 napig alkalmazható!

    FIGYELEM!
    A High Care® franchise üzletei – mindaddig, amíg ezt a kormány el nem rendeli - saját hatáskörben döntenek kozmetikai üzletük átmeneti bezárásáról.

    A High Care® cég online kereskedelmi tevékenysége (árurendelés) zavartalanul működik.
    Szakmai webáruház elérhetősége: nagyker.highcare.hu
    Fogyasztói webáruházunk elérhetősége: highcareexkluziv.com