Éltető oxigénionos kezelések

Éltető oxigénionos kezelések

Az elmúlt hónapok nem mindennapi kihívások elé állították a kozmetikusokat, üzlettulajdonosokat. Megéltük a bezárás szomorú napjait. Majd jött az óvatos újra nyitás, és ma, aki nap, mint nap dolgozik, tapasztalja, hogy az aggodalom, a bizalmatlanság érzése most is velünk van. Mit tehetünk? Milyen szolgáltatások azok, amelyeket a High Care biztonsággal ajánl a kozmetikusok és a vendégek számára? – Az oxigénion kezeléseket, melyek szerepe felértékelődött!

O2 – Energetizáló kezelés

A tudósok már nagyon régen felfedezték a negatív ionok jótékony hatását. A.P. Krueger amerikai biológus már 1957-ben a levegő vitaminjainak nevezte őket. Kutatások egész sora foglalkozik azzal, hogy a negatív ionok vitalizáló tulajdonságokkal bírnak és képesek a légző rendszert, az anyagcserét, a sejtmembránokat, a kezelésben  résztvevő páciensek/vendégek mentális állapotát befolyásolni.

A High Care Dermio Care® Plus kezelése során a dermionológia és a fényterápia egyesítése valósul meg. A szabadalmi oltalom alatt álló Dermio Care® Plus eljárás a nagy energiatöltetű oxigénionokat alkalmazza, kombinálva a választható vösör, zöld, kék fényterápiával, amelyek tovább stimulálják az anyagcsere folyamatokat. Az eljárás alapja a Dermionológia, mely a „dermis” (bőr) és az „ion” szó összeolvadásával jött létre.

Az oxigén mindig adott. A fényterápia különböző színei pedig a bőr állapotának és a kezelési célnak megfelelően válaszható ki. Ez az egyszerű és biztonságos kezelési eljárás önállóan és bármely más kezeléssel (pl.  arctisztítás, mikrodermabrázió, plazmaterápia, SPM vákuummasszázs) is kombinálható.

  1. lépés: önálló terápiaként alkalmazva a bőr letisztítását követen – egy, az ionáramlást felgyorsító – Elektrolyt-géllel kenjük be a kezelendő felületet.
  2. lépésként az automatizált kezelő programokból kiválasztjuk az indikációnak megfelelő kezelést és fényt.

A program lehetőségek közül a kozmetikai kabinban a standard programot választják leggyakrabban, amelynek célja a regeneráció, kötőszövet feszesítés. A 45 perces rosacea-kezelés is nagyon kedvelt a vendégek körében, amelynek már 1 alkalom után is látható és érezhető hatása van.

Napjainkban mindannyian a biztonságra törekszünk. A vendégek számára is ez a legfontosabb. A High Care® Dermio Care® Plus készüléke ennek maradéktalanul megfelel. A speciális búrában eltöltött idő kiváló stresszoldó, nyugtató, szorongást csökkentő. Jótékonyan hat számos egészségügyi problémára.

A Dermio Care Plus készülék előnyei:

  • könnyű használat
  • egyedülálló, azonnali hatás
  • jól kombinálható számos ás arc-és testkezeléssel

Salaktalanító testkezelés oxigénnel, infravörös fénnyel

A 2020.  testkezelő gép újdonsága a Weyergans High Care® Cosmetics BodyGuard készüléke. A szabadalmazott Detox Body Styler® – oxigénionterápéia továbbfejlesztése, infravörös fényterápiával történő kombinálása. A megfelelő sav-bázis egyensúly elengedhetetlen a normál anyagcseréhez.  Ez az egyensúly befolyásolja a bőr, kötőszövet feszességét, felelős a cellulit probléma kialakulásáért. Az okok között ott van a helytelen táplálkozás, a testmozgás hiánya, a nem megfelelő folyadék fogyasztás, a stressz, a gyógyszerek szedése, – melyek mind-mind ronthatnak a helyzeten.

A salaktalanító testkezelés során a vendég testének alsó résére egy pseciális, antisztatikus fóliazsák kerül. A zsákon belül az oxigént ionizáljuk, –  a köbcentiméterenként 5 milllió negatív ion bejutva a bőrbe természetes úton semlegesíti a savakat. A BodyGuard készülék jelentősége, hogy a hatás fokozása érdekében egy speciális infravörös, az egész altestet elfedő „kapszula” kerül a testre. A vörös fény bizonyítottan eredményes hatással van a kollagén képződésre. Az eredmény egy megkönnyebbült testérzet, feszesebb kötőszövet, simább bőr.

A BodyGuard kezelés előnyei:

  • a leggyorsabb méregtelenítő terápia
  • egyszerű, biztonságos
  • higiénikus
  • azonnali hatás
  • nincs ellenjavallat

Negatív ionok otthon

Az ionizált “aktív”, tiszta levegőre otthon is nagy szükségünk van. Nagyon fontos, hogy minden nap erősítsük immunrendszerünket.

Az Iono Home oxigénion-terápiás készülék speciális szűrője megszűri a zárt tér levegőjét, majd ionizálja. (Köbcentiméterenként 3 millió negatív ionnal dúsítja.) Erre az “élet azonos”  energiára ma mindenkinek nagy szüksége van.