BŐPROBLÉMÁK KEZELÉSE plazmával és fényterápiával – kedvező gépvásárlási konstrukció

BŐPROBLÉMÁK KEZELÉSE plazmával és fényterápiával – kedvező gépvásárlási konstrukció

Bőrproblémák kezelése

(pl. aknés bőr, pikkelysömör)

Regeneráció

(az immunrendszer, az izom és szövetsejtek regenerálása)

Kollagén képződés stimulálása

bőrfiatalítás, bőrfeszesség javítása

Gyakori kérdések:

  1. Hogyan működik ez a természetes kezelési módszer?
    Az élet azonos negatívan ionizált tiszta, baktériumoktól, vírusoktól mentes energetizált levegőt (oxigént) és az indikációnak megfelelő fényt a kozmetikus kiválasztja, és a készülék led-kijelzős felületén beállítja. Ezt megelőzően az arc-és dekoltázs bőre letisztításra kerül, majd kiegészítésként a kezelési indikációnak megfelelően választhatunk egy hatóanyagos szérumot (Ekektrolit-gél, Hyaluronsav, Aqua Mask, Urban Serum, Stemcell őssejt ampulla).Indulhat a 30 perces kezelő program.
  1. Mit érez a vendég?Az ionizált oxigén jótékony hatásának köszönhetően a vendég megnyugszik és rövid időn belül kellemes relaxált állapotba kerül.
  1. Van-e a kezelésnek ellenjavallata?Mellékhatások nélküli, gyors és látványos az eredmény! 100 %-ban természetes, hiszen az oxigén és fényterápia módszere a gyógyászatban is elismert.
  1. Hogyan illeszthető be a kezelés más eljárás mellé?ez a kezelés önállóan is megállja a helyét! Ez esetben 5-6 alkalmas kúrakezelést javaslunk. De nagyon hatásos bármely más kezelés lezárásaként alkalmazni, pl. tisztító nagykezelést követően a fertőtlenítés után az Elektrolit-gél és az Aqua Mask összekeverésével a kék-fény beállításával fantasztikus eredményt érhetünk el!
  1. Milyen megtérüléssel lehet számolni?Az új, 2 éves részletfizetési konstrukció rendkívül gyorsan megtérül. Gondoljunk csak bele: szinte nincs munkaidő ráfordítás, minimális az anyagfelhasználás költsége. Napi 1 kezeléssel nemcsak a gép havi részletét termeljük ki, de jelentős haszonra is szert tehetünk.

Kérje Ön is részletes ajánlatunkat: uh.er1603680813ac-hg1603680813ih@re1603680813kygan1603680813, tel: +36 46 555 215, +36 20 362 9487