A nyár legjobb hidratáló, tápláló és fényvédő high care kréme és széruma

A nyár legjobb hidratáló, tápláló és fényvédő high care kréme és széruma

Nagy kihívás a nyári melegben a helyes bőrápolás.

 • Szeretnénk gyorsan szép barna bőrt, pigment foltok nélkül.
 • Szeretnénk, ha bőrünk nem húzódna a napozás után, nem veszítene nedvességet és feszes maradna.
 • Nem akarjuk a leégés kellemetlenségeit.

Tehát, jól kell kiválasztanunk azt az arckrémet, vagy szérumot, amely mind a három kritériumnak megfelel.

A High Care®Cosmetics SELF HÓ ALGA termékcsaládja, mindhárom „követelménynek’ optimálisan megfelel. A 24 órás hatást kifejtő SELF-krém és SELF szérum parabén mentes, természetes összetevői gondoskodnak a bőr táplálásáról, hidratálásáról, és a természetes fényvédő hatású hó alga kivonat pedig a maximális fényvédelemről. Rendszeres használat mellett nyugodtan napozhatunk, elérhetjük az áhított, kellemes bőrszínt úgy, hogy közben elkerülhetjük a kellemetlen pigment foltok megjelenését.

A hó alga különleges tulajdonsága, hogy felgyorsítja a sejtek regenerálódását, erősíti a bőr védekező képességét, aktiválja a kollagén rostokat.  A hó alga mellett a krém másik aktív összetevője a Hyaluronsav, mely belülről „párnázza”, feltölti a bőrt és megköti a nedvességet. Az arckrémben lévő Aloe Vera, Panthenol erősíti a bőr immunrendszerét, véd és táplál – hasonló szerepe van a Shea vajnak is -, emellett „A” és „E” vitaminban gazdag.

A nyári hónapokban sokan szeretnek krém helyett vagy mellé szérumot használni. A SELF HÓ ALGA KONCENTRÁTUM hasonló összetevőket tartalmaz, mint az arckrém. Intenzív bőrvédő tulajdonságú anti aging szérum.

Mindkét High Care®termék használata során rövid időn belül megtapasztalhatjuk valamennyi értékes hatást: a kiváló hidratáltságot, a rugalmas, ránctalan, egyenletes bőrszínt.

  FIGYELEM!
  A High Care® franchise üzletei – mindaddig, amíg ezt a kormány el nem rendeli - saját hatáskörben döntenek kozmetikai üzletük átmeneti bezárásáról.

  A High Care® cég online kereskedelmi tevékenysége (árurendelés) zavartalanul működik.
  Szakmai webáruház elérhetősége: nagyker.highcare.hu
  Fogyasztói webáruházunk elérhetősége: highcareexkluziv.com