A legújabb termékcsaládunk: SELF

A legújabb termékcsaládunk: SELF

TAGJAI: HÓ ALGA KRÉM, KONCENTRÁTUM ÉS MASK:
24 órás nappali ápoló krém, kimagasló bőrfiatalító hatással, maximális fényvédelemmel

Finom illatú, gazdag hatóanyag tartalmú, kiváló minőségű nappali ápoló
krém, amely meghosszabbítja a bőrsejtek élettartamát,
használatával rendkívül látványos bőrfiatalító hatás érhető el.
A hó algák egyedi tulajdonságait az életkörülményeik magyarázzák. Ez a növény extrém környezeti hatások között is képes élni. Védekeznie kell a rendkívüli hideg ellen, a hófödte magas hegységekben, másrészről hatékony stratégiát kellett kifejlesztenie a forró és agresszív alpesi napsugárzás ellen. Életciklus változásai különösen szembetűnőek, amikor a hó alga színe vörösre változik. Ebben az időszakban a növény rendkívül erős fényvédelemmel rendelkezik. Még a Mars körülményei között is életképes lenne! A hó algát ez a hatása képessé teszi, hogy kiválóan lehet alkalmazni a bőr ápolásában. Tartalmaz továbbá értékes hyaluron savat, amelynek a bőr hidratálásában van nélkülözhetetlen szerepe. A benne lévő aloe vera és panthenol pedig simává és sugárzóvá varázsolja az arcbőrt. “A” és “E” vitamin tartalma tovább tökéletesíti az anti aging hatást. Maximális fényvédelme pedig megóvja a bőrt a negatív környezeti hatások ellen.

SELF HÓ ALGA KONCENTRÁTUM
Kimagasló, bőrfiatalító hatású liposzómás koncentrátum
                                                                                                                          
A koncentrátumban a liposzómák lehetővé teszik, hogy az aktív hatóanyagok eljussanak a bőr mélyebb rétegeibe és hosszantartó feszesítő hatást biztosítsanak a kezelt felületen. A hó alga koncentrátum használatával, megerősödnek a kollagén rostok. Normál körülmények között a bőr öregedési folyamata során a kollagén rostok az idő előre haladtával elridegülnek, töredezetté válnak. Ezt közvetlenül érzékelhetjük a bőr rugalmasságának folyamatos csökkenésében. A hó alga, különleges képességeivel meghosszabbítja a kollagén rostok élettartamát és megelőzi a bőr idő előtti elöregedését. Tartalmaz továbbá a bőr hidratáltságának, feszesítésének optimalizálására hyaluron savat, aloe verát és panthenolt.

SELF CHARMING MASK

Felpezsdítő hatású krém és maszk egyben, mélytisztításra, hidratálásra, bőrfeszesítésre. 

Könnyen felszívódó, lágy állagú, kellemes sárgabarack illatú maszk, mely krémként és pakolásként is használható. Összetevői révén komplex hatást biztosít a bőrfiatalításban. Minden bőrtípusra ajánljuk férfiak és nők, valamint a fiatalabb korosztály számára egyaránt. Mélyhidratáló hatását azonnal érezzük, finomítja a tágabb pórusokat.

    FIGYELEM!
    A High Care® franchise üzletei – mindaddig, amíg ezt a kormány el nem rendeli - saját hatáskörben döntenek kozmetikai üzletük átmeneti bezárásáról.

    A High Care® cég online kereskedelmi tevékenysége (árurendelés) zavartalanul működik.
    Szakmai webáruház elérhetősége: nagyker.highcare.hu
    Fogyasztói webáruházunk elérhetősége: highcareexkluziv.com