3 napos képzésünk sikeréről …

21jún '17

3 napos képzésünk sikeréről …

Azt mondja a mondás, hogy „Egy fecske nem csinál nyarat.”  De mi a helyzet 8 fecskével? – A választ talán az a 8 kozmetikus tudja, aki június 15-17-ig részt vett a Weyergans High Care®Akadémia 3 napos intenzív képzésén, ahol a High Care® Cosmetics alap tudnivalóit sajátították el.

Egy vidám, nagyon jó kis csapat jött össze, őszinte érdeklődéssel a cég és egymás munkája iránt. A három nap alatt megismerték teljes termék palettánkat, megtudták, mit is jelent az, hogy „gondolkodó kozmetikus”-nak készülnek. Kipróbáltak és megtanultak néhány arc-kezelést, megtanulták a cellulit-eljárások elméleti alapjait, és elsajátították  a  Body Wrapping – aromaterápiás testtekercselési eljárás – elméleti és gyakorlati tudnivalóit.

A 25 éves jubileumi évfordulónk alkalmából idén elindított képzési programot ősszel folytatjuk, melyre újabb, lelkes fiatalok jelentkezését várjuk. Pályázati kiírásunkról hamarosan hírlevelet küldünk, illetve a facebookon is értesítünk. Iratkozz fel szakmai hírlevelünkre: www.highcarekozmetikuskepzes.hu.

releated posts