A 2017-es év kozmetikai csemegéje: Popo tuning

A 2017-es év kozmetikai csemegéje: Popo tuning

Ez az eljárás a tavaszi testkezelési szezonban igazi kozmetikai csemegéjének számít majd. Nagyon sok kutatás foglalkozik azzal, hogy a nők, mely testrészükkel elégedettek, vagy kevésbé elégedettek.  A “fenék probléma” az egyik olyan kérdés, melyre nagyon érzékenyek a hölgyek. Amerikában, pl. 2015-ben a fenék megemelése céljából végzett műtétek száma 86 %-kal megemelkedett, – ebben élen járnak a sztárok.

Az ígéretes non invazív kozmetikai eljárás, melyet cégünk, a High Care ® Cosmetics cég fejlesztett ki, szike és szilikon nélkül nyújt látványos eredményeket. Az új  SPM Bottom módszer  egyediségét egy olyan készülék szavatolja, ami ritmikusan előállított vákuumhullámokkal éri el a hatást. A vákuum hatással van a zsírszövetre, és a mélyebben fekvő izomra, a gluteus maximusra (a nagy farizomra). Az új “fenék kezelés” fiziológiai szempontból két eljárást egyesít. Egyrészt a vér és nyirokáramlás fokozásával hatással van a kollagén szintézisre, – ennek eredményeként a kezelt felület feszesebbé válik. Másrészről a nagy farizomra gyakorolt vákuum befolyásolja az izomtömeg alakulását, – olyan, mintha passzív body buildinget végeznénk, vagy bármely speciális hatású edzést.

A kezelés a vendég számára kellemes érzés, mely 40 percet vesz igénybe, és már az első alkalom után látható annak hatása.  A tartós eredmény elérése érdekében a szakemberek természetesen kúrát javasolnak. A vendégeket és a szakembereket is lenyűgözte ez a gyors és szemmel látható pozitív eredmény, valamint az, hogy a kúra során ez hatékonyan stabilizálható.