3508 Miskolc, Futó út 70. +36 46 560 372, +36 46 555 215

SAJTÓKÖZLEMÉNY – LEZÁRULT A “RUGALMAS MUNKAIDŐ SZERVEZÉSE A HIGH-CARE COSMETICS HUNGÁRIA KFT-NÉL” ELNEVEZÉSŰ PROJEKT

A High Care Cosmetics Hungária Kft. sikeresen pályázott az Új Széchenyi Terv keretében TÁMOP-2.4.5.-12/7-2012-0039 azonosító számú pályázatával, amellyel 11,8 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert.
A projektben folyósított támogatás felhasználásával a szervezet működési struktúrájában kialakításra került a rugalmas foglalkoztatás, azon belül a távmunka feltételei, melynek keretében létrehozásra került egy új távmunkakör, valamint további három munkakör távmunka rendszerűre került átalakításra.

A fejlesztés fenntarthatóságának biztosítása érdekében az érintett munkavállalók az alábbi képzéseken vettek részt a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola szervezésében:

• Távmunka rendszer bevezetése és kooperáció a távmunkában (E-000577/2014/D021) 20 órás tréning 4 fő számára;
  • Vezetői érzékenyítés (E-000577/2014/D020) 20 órás tréning 2 fő részvételével.

A projekt keretében a meglévő munkafolyamatok és munkakörök racionalizálása, új típusú munkakörök bevezetése és a távmunka feltételeinek kialakítása történt meg mely azon kívül, hogy közvetlenül a munkavállalók tudásának és kompetenciájának fejlesztését szolgálta hozzájárult cégünk sikeresebbé válásához is a versenyszférában.

A projekt 2014.08.09 – 2015.05.08 között az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósult meg.

További információ kérhető:
Lavotha Péterné ügyvezető